لیست اختراعات محمد صادق ولي پور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ ثبت: 1394/03/11
خلاصه اختراع:

اين دستگاه براي زباله زدايي معابر طراحي شده و توسط يك اپراتور به كار گرفته مي شود. نيروي لازم براي مكش توسط موتور بنزيني تامين مي شود كه يك فن شعاعي را به گردش در مي آورد. مخزن اين دستگاه، سطل زباله هاي رايج مي باشد كه پس از هر بار پر شدن مي توان آنرا به راحتي خالي كرد. همچنين براي فيلتراسيون از يك فيلتر استوانه اي hepa ، براي جلوگيري از چسبيدن زباله ها به فيلتر از يك صفحه متخلخل، براي جلوگيري از آتش سوزي در مخزن و نشت بوي بد به محيط بيرون از سيستم اسپري مخلوط آب و مايع ضدعفوني كننده، براي گذاشتن لوازم شخصي اپراتور از يك صندوقچه قفلي، براي گذاشتن ابزار كار يك كشو، براي ايمني از كپسول آتش نشاني و چراغ هشدار و برچسب شب نما ، براي كاهش صداي موتور از لايه هاي آكوستيك، براي راحتي اپراتور و تامين فشار آب بندي دستگاه هنگام باز و بسته كردن از جك هاي هيدروليك، براي كاهش نيروي ناشي از وزن دسته از يك چرخ كوچك ،براي تبديل قدرت موتور به سرعت لازم از پولي و تسمه، براي كنترل قدرت مكش از اهرمي در دسته و براي حركت دادن دستگاه از يك شاسي L شكل با دو دسته و سه چرخ استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1394/12/18
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر نوعي مكنده براساس ارسال هواي فشرده و ايجاد مكش و ارسال مواد به مكان مورد نظر است. اين سيستم برپايه ايجاد يك ميدان كم فشار بوسيله افزايش شديد سرعت است و درون آن نازل هايي وجود دارد كه همانند يك نازل همگرا-واگرا سرعت هوا را به بيش از سرعت صوت و حداكثر مكش ممكن را ايجاد مي كند. از اين خلا نسبي ايجاد شده مي توان براي انتقال مواد به محل مورد نظر استفاده كرد. از اين نيروي مكش مي توان براي انتقال انواع مواد از جمله: ريز دانه ها، مواد پودري و همچنين مايعات با ويسكوزيته بالا و بدون اتلاف وقت و هزينه اضافي، اشاره كرد.

تاریخ ثبت: 1396/11/28
خلاصه اختراع:

نيروگاه هاي گازي و بخار اتلاف انرژي زيادي دارند. معمولا از روش هايي مثل سيكل تركيبي براي افزايش بازده استفاده مي شود؛ در اين نيروگاه ها سوخت هاي فسيلي زيادي مورد استفاده قرار ميگيرند. دودكش خورشيدي با كمك تابش خورشيد انرژي توليد مي نمايد اما به تنهايي داراي ضعف هايي مثل مشكل ساخت دودكش با ارتفاع زياد و افت توليد انرژي در ساعات شب است. در اختراع حاضر سيستم نيروگاه دودكش خورشيدي با نيروگاه گازي تركيب مي شود تا بازده اين مجموعه نيروگاهي افزايش يابد و ضعف هاي هر دو سيستم از بين برود و بخشي مهمي از توان توليد شده با انرژي هاي تجديدپذير تامين مي شود. در اين مجموعه يك دودكش خورشيدي در كنار توربين گازي قرار مي گيرد. از گاز هاي خروجي اين توربين در نيروگاه دودكش خورشيدي براي كاهش ابعاد دودكش و افزايش بازده در طول ساعات شب استفاده ميشود در مجموع نيز بازده كلي مجموعه نيروگاهي افزايش خواهد يافت.

تاریخ ثبت: 1397/04/30
خلاصه اختراع:

اجكتور گردبادي از حركت گردبادي سيال اصلي براي مكش سيال ثانويه بهره مي‌برد. در اين اجكتور سيال مايع و گاز شامل هوا ،بخار،آب و هر سيال ديگري كه براي اختلاط ،تراكم و مكش مي تواند استفاده كند، در اجكتورها سيال اصلي به‌صورت مستقيم يا تحت زاويه از مركز وارد اجكتور شده كه اين امر باعث مي‌شود كه اختلاط دو سيال و مكش سيال ثانويه به‌خوبي صورت نپذيرد يا در بعضي اجكتور هاي ديگر جريان چرخشي از نازل خارج مي‌شود و سيال ثانويه از اطراف نازل مكش مي‌شود كه در اين حالت اختلاط دو سيال به‌خوبي صورت مي‌گيرد ولي مكش سيال ثانويه كاهش مي‌يابد در صورتي كه در اجكتور گردبادي جريان بصورت چرخشي و مماس بر ديواره محفظه اختلاط خارج مي شود و سيال ثانويه از مركز به داخل مكش مي شودكه اين امر باعث افزايش مكش سيال ثانويه مي گردد.در اجكتور يك قسمت تحت عنوان محفظه اختلاط وجود دارد كه كار اصلي آن مخلوط كردن دو سيال است درصورتي‌كه با اجكتور گردبادي به دليل اينكه اختلاط با حركت چرخشي انجام مي‌شود ،اختلاط سيال به‌خوبي انجام مي‌شود در همين راستا طول محفظه اختلاط كاهش‌يافته كه اين امر باعث كاهش ابعاد اجكتور و به طبع آن كاهش هزينه اوليه و وزن كمتر اجكتور مي‌شود. در اين اختراع سيال اصلي با داشتن حركت گردبادي در اطراف ديواره داخلي وارد اجكتور شده و باعث مكش سيال ثانويه از مركز اجكتور مي شود. بدليل مكش مناسب اجكتور گاز ثانويه بيشتري مكش مي شود و باعث افزايش راندمان اجكتور ، كاهش ابعاد و صرفه جويي در زمان و هزينه مي شود. در اين اختراع بدليل مكش سيال ثانويه از مركز ،افت فشار كاهش مي يابد كه به طبع آن راندمان دستگاه افزايش مي يابد.

تاریخ ثبت: 1399/01/26
خلاصه اختراع:

گاز فلر و انرژي خورشيدي دو منبع مهم و ارزشمند انرژي در ايران به شمار مي آيند. ايران سالانه با سوزاندن 17 ميليارد متر مكعب گاز فلر بعد از روسيه و عراق جايگاه سوم در جهان را دارد و در دريافت تابش و انرژي خورشيد نيز در رتبه هاي بسيار بالا قرار دارد و از مناطق پرتابش كره ي زمين به شمار مي آيد. اما با نگاهي ديگر درميابيم كه ايران با سوزاندن گاز فلر سالانه ميزان بسيار زيادي انرژي را بدون استفاده از بين مي برد، همچنين نيروگاه هاي خورشيدي نيز با ضعف هايي مثل بازده پايين و عدم كارايي در شب مواجه اند. لذا در اين اختراع با تركيب نيروگاه دودكش خورشيدي كه نوعي نيروگاه حرارتي خورشيدي است و محصولات احتراق گاز فلر با دماي بالا، هم به كاهش انتشار آلاينده ها و گاز هاي گلخانه اي كمك مي كنيم و هم با تقويت نيروگاه خورشيدي بازده آن را بالا مي بريم و توانايي توليد انرژي در شب را به اين نيروگاه اضافه مي كنيم.

تاریخ ثبت: 1395/09/17
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر از يك سامانه حركتي متشكل از تعدادي كابل تشكيل شده است كه به جسم شناور در سيال متصل مي باشند و با تغيير طول كابل ها يا موقعيت اتصال آنها، مكان جسم و زاويه قرارگيري آن قابل تنظيم ميباشد. كابلهاي به كار رفته در اين اختراع به سنسور نيرو مجهز بوده و با اندازه گيري نيروي اندازه گيري شده در كابل ها و انجام عمليات رياضي مربوطه نيروي آيروديناميكي وارد شده بر جسم قابل اندازه گيري است.

تاریخ ثبت: 1389/10/06
خلاصه اختراع:

لوله گردبادي وسيله مكانيكي است كه مي تواند به عنوان يك ماشين تبريد بدون داشتن هرگونه جزء متحرك نظير سلندر ، محور دوار و ... كار كند. هواي متراكم با عبور از شيپوره به صورت كاملا مماسي به قسمت اصلي دستگاه وارد مي شود. با ورود مماسي جريان سيال به درون لوله و به دليل نيروي گريز از مركز ، سيال ورودي در نزديكي جدار لوله حركت مي كند و بدين ترتيب يك خلاء نسبي در مركز لوله در سطح مقطعي از لوله كه شيپوره را در بر دارد پديد مي آيد. جريان ورودي با حركت مارپيچ به سمت انتهايي از دستگاه كه شير تنظيم قرار دارد، پيش خواهد رفت زيرا، اولا فشار پشت شيپوره بيشتر از فشار محيط مي باشد بنابراين گراديان محوري فشار بين صفحه شيپوره و خروجي لوله گرم وجود خواهد داشت ثانيا با توجه به اينكه در يك طرف لوله يعني خروجي سرد، بدليل نصب روزنه سطح مقطع كوچكتري وجود دارد، جريان به سطح مقطع بزرگتر هدايت خواهد شد، با حركت سيال به سمت انتهاي گرم به مرور از سرعت آن كاسته شده و در نتيجه از شدت نيروي گريز از مركز كاسته مي شود لذا، سطح مقطع جريان بتدريج افزايش مي يابد. بدين ترتيب با حركت جريان به سمت شير تنظيم قسمت مركزي لوله نيز توسط سيال اشغال مي شود. از طرفي بعلت محدوديتي كه شير انتهاي گرم در مقابل حركت قسمت مركزي جيران پديد مي آورد يك نقطه سكون روي محور لوله پديد مي آيد. با توجه به خلاء پديد آمده در مركز صفحه شيپوره، قسمت مركزي جريان شروع به بازگشت نموده و از روزنه سرد خارج مي شود، كه همان جريان سرد مي باشد. از طرف ديگر جريان نزديك جداره لوله از شير تنظيم عبور كرده و از لوله خارج مي شود كه همان جريان گرم مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/08
تاریخ ثبت: 1389/01/21
خلاصه اختراع:

تونل باد آموزش پرواز كه نام لاتين آن indoor skydiving مي باشد. يك تونل باد عمودي است كه شرايط واقعي را كه فرد در حال سقوط و يا به حالت پرواز در آسمان دارد را درون يك اتاق استوانه اي شكل فراهم مي آورد. در اين اتاق جريان هوايي با سرعت بيش از 60 متر بر ثانيه فرد را به صورت شناور در مي آورد كه اين كار بوسيله فن هاي پرقدرتي كه خروجي آنها جرياني با سرعت يكنواخت مي باشد صورت مي پذيرد. البته قابل ذكر است كه افراد با كسب سلسله مهارتهايي قادر خواهند بود كه شرايط توازن و تعادل خود را حفظ كرده و از پرواز لذت ببرند. اين نوع خاص به گونه اي طراحي شده كه جريان پس از عبور از اتاقك دوباره به پشت فن باز گردد. در اين نوع تونل باد امكان كنترل فشار و دما وجود دارد. اين نوع تونل باد قابل استفاده براي رده هاي سني گوناگون و نيز اوزان مختلف است اما با توجه به آنكه سرعت جريان متاثر از ابعاد و وزن فرد مي باشد مربي و كنترل گر با توجه به وزن اندازه و نيز مهارتهاي شخص سرعت جريان را تنظيم مي كنند. از مهمترين برتري اين نوع آموزش نسبت به نمونه واقعي آن مي توان به راحت بودن استفاده از آن و ايمن بودن آن اشاره كرد زيرا در اين حالت فرد به اندازه شانه هاي مربي خود اوج مي گيرد و نيز مي توان به اين موضوع اشاره داشت كه در سقوط بوسيله نيروهاي هوابرد، فرد چند دقيقه بيشتر براي مانور فرصت در اختيار ندارد حال آنكه در اين نمونه فرد مي تواند ساعت ها سقوط را تجربه كند.

تاریخ ثبت: 1391/04/11
خلاصه اختراع:

اين دستگاهه به نحوي ساخته شده است كه بر روي فلر نصب مي گردد. توليد توان الكتريكي در دستگاه توسط مدولهاي ترموالكتريك موجود در آن صورت مي گيرد. تعداد مدولها با توجه به توان مورد نياز، ابعاد فلر، دبي و دماي گازهاي عبور كننده از آن تعيين مي گردد. با توجه با آنكه براي توليد توان الكتريكي در مدول ترموالكتريك نياز به ايجاد اختلاف دما در دو سر آن مي باشد، اين وظيفه بر عهده دو سري لوله حرارتي كه در دو طرف مدولهاي ترموالكتريك قرار گرفته اند گذاشته شده است. لوله هاي حرارتي سمت گرم ترموالكتريك در داخل دودكش به نحوي قرار مي گيرند كه بيشترين گرماي ممكن را از جريان گاز دريافت كرده و لوله هاي حرارتي سمت سرد ترموالكتريك به صورتي قرار داده شده اند كه حرارت ترموالكتريك را گرفته و به صورت جابجايي طبيعي به محيط اطراف منتقل مي كنند. بر روي لوله هاي حرارتي پره هايي قرار داده شده است كه سطح انتقال حرارت با محيط را افزايش داده و كاريي سيستم را افزايش دهد.

موارد یافت شده: 15